DESPRE NOI
 

     Societatea noastra a fost infiintata in anul 1991, fiind prima firma privata care confectiona stampile din judetul Sibiu. Initial, confectionarea stampilelor o faceam printr-o tehnologie invechita, prin vulcanizarea cauciucului. Pentru ca am pus tot timpul accent pe tehnologizare si perfectionare, in anul 1995 am trecut la realizarea stampilelor din fotopolimer, tehnoredactarea acestora facandu-se cu ajutorul computerului. In perioada imediat urmatoare am deschis si atelierul de serigrafie amplasat intr-un spatiu nou construit, prin care am inceput sa inscriptionam diferite materiale promotionale, invitatii de nunta, etc. In anul 1997 ne-am dezvoltat si mai mult, activitatea firmei orientande-se si spre reclama - publicitate. De atunci executam diferite reclame, panouri publicitare, bannere, casete si firme luminoase, litere volumetrice, inscriptionari auto, tipar digital, pliante, carti de vizita, etc. Printre clientii importanti cu care lucram constant enumeram: Reiseburo Kessler, S.N.P. Petrom, Trident Trans Tex, Sigemo Impex, Intermedia, TRC & Co, OVT Logisticzentrum, LNB Feed. Anul 1998 a insemnat diversificarea activitatii prin deschiderea in cadrul magazinului universal Dumbrava - Sibiu a doua standuri: unul specializat cu vanzarea de articole de papetarie (felicitari, hartie de ambalat, ornamente pentru cadouri, etc), iar celalalt pentru comercializarea de stampile......................................................
     Datorita cresterii numarului de clienti si de lucrari am fost nevoiti ca in anul 2002 sa incepem construirea unui nou spatiu de productie. Acesta este situat in localitatea Cristian - str XIII nr.9 si cuprinde o hala de productie si spatii administrative in suprafata totala de peste 400 metri patrati.
     Colectivul firmei noastre este alcatuit dintr-o echipa de oameni tineri, deschisi permanent spre nou, capabili sa se adapteze si sa se implice mereu pentru satisfacerea pretentiilor oricarui client. 
web design by:: t i b i e
© 2003 Sorel srl - Toate drepturile rezervate
stampile serigrafie inscriptionare invitatii nunta reclama