DISCLAIMER DECLARAȚIE DE DECLINARE A RESPONSABILITĂȚII

sorel-design.ro Declarație de declinare a responsabilității– website

Declarație de declinare a responsabilității pentru SC SOREL S.R.L.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări legate de excluderea răspunderii site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa sorelsibiu@gmail.com

Disclaimers for sorel-design.ro

Toate informațiile de pe acest site - http://sorel-design.ro/ - sunt publicate cu bună-credință și numai cu scop informativ general. sorel-design.ro nu oferă nici o garanție cu privire la exhaustivitatea, fiabilitatea și exactitatea acestor informații. Orice acțiune pe care o faceți asupra informațiilor pe care le găsiți pe acest site (sorel-design.ro) este strict pe propriul dvs. risc. sorel-design.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici o pierdere si / sau daune in legatura cu utilizarea site-ului nostru.

Din site-ul nostru, puteți vizita alte site-uri web urmând hiperlinkurile către astfel de site-uri externe. În timp ce ne străduim să furnizăm numai legături de calitate către site-uri utile și etice, nu avem control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste linkuri către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii de site-uri și conținutul se pot schimba fără notificare și pot apărea înainte de a avea posibilitatea de a elimina o legătură care ar fi putut fi "rea".

Vă rugăm să fiți conștienți, de asemenea, că atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici de confidențialitate diferite și termeni care nu sunt sub controlul nostru. Asigurați-vă că verificați Politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și "Termenii și condițiile" acestora înainte de a vă angaja în orice afacere sau de a încărca informații.

Consimtãmant

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu renunțarea la răspundere și agreeati termenii sai.

Modificari

Atunci cand va trebui sa actualizăm, să modificăm sau să facem modificări în acest document, aceste modificări vor fi postate aici in cel mai scurt timp.
Contactați-ne

Trimite-ne un e-mail și îți vom răspunde rapid!

E-mail: sorelsibiu@gmail.com

Adresă: Strada Dorobanților, nr. 106, 550231, Sibiu, Romania

Telefon: (+40) 723 373 380
Faceți clic aici pentru a deschide harta
106 Dorobantilor Str., Sibiu 550231, Romania